Sagotåget på Junibacken

Vi har haft en fantastiskt bra dag på Junibacken. Trots att det var sjukt mycket folk tyckte jag ändå att det inte kändes som det var så mycket folk och gick väldigt bra med alla köer osv

Det Oscar uppskattade allra mest var i alla fall Sagotåget. Han satt verkligen som ett ljus när vi åkte runt och fick se flera scener ur Astrid Lindgrens värld.


Glad å lycklig Oscar (och trött & halvsliten mamma efter en HEL dag 11-16 på Junibacken)  som åkte Sagotåget för andra gången…. Strax innan 16 innan vi skulle åka hem var det ingen kö så vi frågade om vi fick åka en extra gång då O verkligen älskade detta 🙂


Vilka fantastiska små minivärldar ur Astrid Lindgrens värld de hade byggt upp. Både min mamma och jag var mega imponerade av hur bra de gjort allt.


Allt var verkligen så himla verkligt fast i miniatyr. Å sen känslan av att höra Astrid Lindgren berätta korta snuttar ur varje saga eller scen oxå gjorde ju allt ännu mera verkligt.


Så ni får absolut inte missa Sagotåget på Junibacken. Fler bilder och mer om Junibacken får ni läsa imorgon, nu är jag helt slut efter en väldigt intensiv men rolig dag!

Spana också in

2 kommentarer

  1. Ååh, jag bara äälskar junibacken och sagotåget! Min dotter likaså (5år), vi har varit där massor av gånger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *