Sagostund – Törnrosa

Sagostunden på Junibacken som var på eftermiddagen kl 14,30 passade oss perfekt då Oscar inte alls var intresserad sv att sova idag på dagen och detta var ett utmärkt tillfälle att åtminstone vila lite och sitta still och lyssna och ta det lugnt. Man såg flera barn somnade under sagostunden och det var verkligen rogivande att lyssna på.


Sagostunden var även en liten teater som spelades av Junibackens lilla teater team och i sagostunden på em så fick barnen vara med och påverka vilken saga det skulle bli och dra ett kort vilken saga det blev.


Sagostunden hölls uppe utanför Villa Villerkulla och det var verkligen imponerande hur ALLA barn bara på ett fåtal minuter hade förflyttas sig från roliga Villa Villerkulla till att sitta i en stor halvcirkel tysta som ljus och förväntansfulla.


Oscar satt lugnt och stilla hos mormor nästan hela teatern / sagostunden och tyckte verkligen om det. Vanligtvis så sitter han ju inte still många minuter om det inte är en bra film eller liknande.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *