Längtar tillbaka…

…jag kan väl bara fortsätta med att berätta att jag längtar tillbaka till vår härliga resa 🙂 Det är verkligen så himla härligt att vara på semester 🙂

Denna bilden blev så himla skön 😉

Far & Son hade väldigt skoj i vågorna 🙂

Känns som jag hellre bloggar än och packar upp……men sorry guys måste göra ett ryck nu med upp packningen eftersom Oscar precis somnade 🙂 Känns som jag oxå skulle vilja ta en tupplur…få se om det blir så efter upp packningen eller inte…. ?!

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej!
    Vill börja med att tacka för en intressant och bra blogg. Jag hittade hit efter att du länkat i mitt inlägg på Familjeliv. Jag och sambon har åkt på ganska mycket charter innan vi fick barn. Nu har vi en son på 11 månader och var på Mallorca förra veckan, första resan för honom. Allt gick toppen! Nu är vi sugna på en ny resa i januari då både jag och sambon planerar att vara hemma lite tillsammans. Har du några bra tips på var man kan åka då? Vi vill helst inte flyga någon längre sträcka. Tre timmar till Mallorca kändes lagom men jag förstår att vi måste flyga lite längre i januari. Vet du hur vädret är på Kanarieöarna i januari? Vi har varit där flera gånger i mars och då har det mestadels varit sol. Hoppas du kan komma med lite tips!
    Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *