Matvrak ;)

 

 

 

 

 

 

Jag skrev ju om att Oscar inte alls var sugen på mat på början av semestern och kastade det mesta på golvet, men mot slutet av veckan fick han världens aptit och började tom käka hela spagettisar och tyckte det var super skoj 🙂 Där kan man verkligen snacka om en fördel med all inclusive, åker maten ner på golvet så är det bara att hämta ny mat, tack och lov 🙂  Nu har vi ju haft all inclusive på våra två senaste resor men jag kan verkligen rekommendera det om man har barn från ex 14 månader och uppåt när de äter allt.

Sen är det klart att det kunde bli lite tjatigt ibland, men det finns så himla mycket fräscht att äta oxå 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *