God morning Sweden :)

Nu är vi uppe och käkar frulle, eller jag 🙂 Oscar gick ju upp redan vid 8.30 tiden svensk tid, då var hon ju faktiskt 9,30 i Grekland, den tiden vi alltid käkade frulle på Rhodos 🙂

Jag är sååå TRÖTT idag. Efter en HEL veckas utvilande och slappande så räcker det ju med en natts lite sömn så känner man sig trashad igen….eller i alla fall jag ?! Vet inte hur många dagar ni klarar er utan lite sömn? 😉

Tack och lov var Peter hemma till 10, så jag fick sova en stund till 😉 Men vi somnade ju efter 5….

Well well, det är ju priset man får betala när man är ute och reser och landar mitt i natten 🙂 Jag tycker helt klart det är värt det, då jag hellre kommer till resmålet utvilad 😉

Dagens plan är att packa upp……… 🙁  Jag tycker det är så HIMLA kul och packa och förbereda inför en resa men packa upp det är så himla tråkigt 🙁 Vad tycker ni? Dock var jag ganska smart och packade nästan all smuts tvätt i min väska och sen nästan alla rena kläder i Peters väska 🙂 Ett litet tips där 😉  Trots att vi packade ännu mindre kläder denna gången så använde vi inte allt…… !

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *