All inclusive

 

Idag fick jag super lång sovmorgon 🙂 Så skönt och välbehövligt 😉 Så jag tänkte precis börja med frukosten eller brunchen 😉 Varje helg när vi är lediga tillsammans, vilket vi mer eller mindre har varit i 1,5 år nu på helgerna, men innan jobbade jag ju väldigt många helger, så brukar vi alltid göra en LYX frulle  med massa gott 🙂 Då gör vi alltid smoothie, har massa olika pålägg brukar köpa färskt bröd på bageri, juice, ibland pannkakor eller varma smörgåsar, frukt och mannens bästa är med en delikatoboll till efterrätt å en god latte på det 😉

Nu ska jag göra denna lyxfrulle ida, men när jag går in och läser om allt som ingår i vår All inclusive nästa vecka, så känner jag att idag blir nog frukosten inte lika lyxig som den brukar 😉 Hihi…. Vi kommer ju äta sjukt mycket mat nästa V 😉

Bilden är från förra årets semester i Turkiet, där jag älskade deras pannkakor med nutella å frukt såklart 🙂

 

All inclusive

Allt detta ingår i priset:

Frukost-, lunch- och middagsbufféer i huvudrestaurangen.

Frukostbuffé (7.00 – 10.00)
Kontinental frukost (10.00 – 10.30)
Lunchbuffé (12.30 – 14.30)
Middagsbuffé (19.00 – 21.30)

Obegränsat med mat under måltiderna samt ett urval av lokala alkoholfria och alkoholhaltiga drycker (öl, vin, läsk, vatten samt lokala märken av sprit) i hotellets barer och restaurang kl. 10.00 – 23.00.

I snackbaren (10.00 – 16.30) serveras ostpajer, varmkorv, pizza etc.

Kaffe serveras i poolbaren (16.00 – 17.00) tillsammans med ett urval av tårtor, kakor och kex.

Glass i strut serveras i poolbaren (10.00 – 16.30).

Gratis solsängar och parasoll vid poolen.
Handdukar vid poolen (mot deposition)

Vid ankomst:
Mineralvatten i kylen i rummet. 

Aktivitetsprogram, sportaktiviteter, dart, boccia, vattengym, aerobics och vattenpolo.

Tror ni vi överlever 😉 Hihi….tur att det finns vattengympa & aerobics oxå 😉 Ska bli såå skönt att slippa laga alla måltider varje dag, slippa plocka in i och ur diskmaskinen….. 😉 Det är verkligen semester 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *