Taxfree på flyget

Att förbeställa taxfree på flyget tycker jag är en del av nöjet med själva resan 🙂

Speciellt när man reser med barn brukar det finnas ett ganska bra urval med exempelvis småleksaker eller pysselböcker barnen kan leka med eller ha ombord på flyget. Eller kanske roliga godis grejer som de oxå kan underhållas av en stund. Samt brukar de finnas en del roliga saker att ha med på resmålet att leka med. Så var ute i god tid med att beställa taxfree varor redan till utresan 🙂 Så finner du de på din plats ombord på flyget, utmärkt service 😉

Det brukar även finnas en hel del till mamma & pappa att ha glädje av på semestern 🙂 Men se först till att ha barnen nöjda, så lovar jag till 99% att ni oxå får en toppen bra semester 🙂

Jag måste med andra ord sätta mig ner i helgen och beställa taxfree varor till nästa helgs avresa 🙂 KUL 🙂

Brukar du beställa taxfree varor när du är ute och reser?

När jag ser den här bilden drömmer jag mig verkligen bort till en underbar semester och hoppas nu att nästa semester blir minst lika härlig 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *