Res nästan gratis med bebisar!

För er som älskar att resa och inte visste om det så är det ju NÄSTAN gratis att resa med bebisar / barn under 2 år!

Nu när vi har rest de senaste gångerna på charter har det kostat 300 kr varje gång. Det man bör tänka på då när man flyger är ju att bebisen / barnet under 2 år INTE har någon egen flygstol. Utan han/ hon ska sitta i en förälders knä 🙂 Vilken självklart funkar super bra när det är en bebis 😉

När vi reste hem från Cypern nu sist fick Oscar en egen plats på vägen hem vilket var GULD värt. Han kunde sitta där och leka med sina leksaker och äta. Hur SKÖNT som helst 🙂

Men det är ju ingen garanti tyvärr….. Utan var bara ren tur…  🙂 Så jag är lite orolig över hur flygresan kommer bli nästa helg. Nu när han är mer vild än tam och kan gå. När vi flög till Cypern gick han ju inte helt själv!

Reguljär flygbolaget har ungefär samma regler, där betalar du dock skatter istället, så priset kan variera lite beronde på vart du flyger med ditt barn som är under 2 år.

När man kommer till resmålet har vi valt att hyra eller lånat en barnsäng av hotellet. Vissa hotell tar ut en avgift för det och vissa inte. Så Oscar har haft en egen säng. Annars är det inga större kostnader för att resa med en liten, så passa på 🙂 Det gör vi, redan 4;e resan och planerar en 5;e 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *