Baddjur :)

Nu har vi bara 9 dagar kvar tills vi åker till Rhodos 🙂 Tjoohoo vad vi längtar speciellt när regnet öser ner och det är så grått o kallt….

Packningen känns mer eller mindre under kontroll och nåt som jag tidigare inte har haft på mina packlistor eller haft med mig är roliga baddjur åt Oscar – men denna gången ska han få det 😉

Han kändes ändå lite för liten för det när vi var på Cypern ?! Vi tänkte köpa nåra där, men han var super nöjd med sina sandlådeleksaker och grejerna som fanns i poolen att leka med, men nu har jag faktiskt vart klok och inhandlat lite roliga grejer åt honom 😉

 

Ett litet sandlådekit som passar perfekt i min stora resväska att ta med, som vi bara kan slänga sen om det finns kvar innan semestern är slut ?! Och sen ett par roliga badringar, jag valde att köpa den med sköldpaddan samt den med ankan, så vi får se vilken vi tar med denna gången ?! Så får nästa hänga med på nästa semester, för det lär ju bli en till semester här i vinter i alla fall 🙂 Hitta grejerna för nästan inga pengar alls…vilket oftast brukar ligga på runt 10-15 Euro när man är utomlands så varför inte köpa på sig lite, det tar ju ingen plats varken hemma eller i resväskan 😉

 Sprang av en slump på dessa badleksaker på ICA Maxi här om dagen, badring, badboll och en luftmadrass för nästan inga pengar alls så de åkte rakt nr i min kundvagn, kommer alltid komma till användning på nån semester i framtiden 😉 Just nu är det många reor på ex badleksaker, sandlådeleksaker, sommarkläder osv. Så vet du att du ska ut och resa i vinter med ditt barn, passa på och inhandla lite till resan, så du inte står där mitt i vintern och det inte finns nåra sommar kläder att köpa ?! 🙁

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *