Cimber Sterling konkurs. . .

Idag går mina tankar till mina fd kollegor som valde att jobba på Cimber Sterling , som idag gick in konkurs. . . 🙁

Jag jobbade med flera av dem på Sterling tidigare…. Jag fick ju jobb på ett annat flygbolag som jag valde och de fick jobb på Cimber Sterling. . . En till konkurs kan inte vara roligt…. 🙁

Jag minns hur tragiskt det var när Sterling fick i konkurs, hur livet vändes upp och ner på en dag…

Mina tankar går verkligen till alla berörda.

Flygbranschen är verkligen en sväning bransch och rätt osäker, framför allt om man inte har jobbat så länge som pilot eller flygvärdinna, då sitter man inte så säkert….. Jag har ju bara jobbat i snart 7 år som flygvärdinna… Men är ändå glad för det bolaget jag valde att jobba åt! Man sitter liksom aldrig säker…. har man dessutom barn så är man ju ofta rätt beroende av ett fast jobb och en konkurs måste vara det värsta som kan hända då.  . . .

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *