Kalasen närmar sig

Oscar fyller snart 4 år och såklart ska han ha kalas. Vi har i dagarna suttit och tittat på olika kalasteman och han vill definitivt ha ett Spindelmannen kalas, då det är en av hans stora favoriter just nu. Vi kommer i år att ha två kalas, han vill så gärna ha ett kalas för alla hans vänner på förskolan, så det blir första gången vi har ett kalas för hela hans avdelning på förskolan och sen ett mindre för familjen och de närmaste.

 

Spindelmannen kalas

Jag har precis beställt kalasprodukter ifrån Kalaspinglan som just nu har 20 % rabatt på hela sitt sortiment fram till 31/5. Vilken bra timing. Passa på du också om det vankas kalas?

Har du några andra bra kalas tips till mig? Dela gärna med er.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *