Barnmatsburkar på resan!

Har fått ännu några fler frågor både på mail och kommentarer, så jag svarar på de så fort jag hinner – jättekul med frågor 🙂 Fortsätt maila och skriv kommentarer, det är verkligen jätte roligt. Ni får även ge mig negativ kritik oxå OM det är något ni tycker jag gör / skriver dåligt så kan jag ju bli bättre 😉

”hej,
jag följer din blogg och du har hjälpt mig tidigare,
men sitter jag o sambon här med en fundering… kan man packa barnmatsburkar i sitt vanliga bagage som man checkar in?!
jag tycker ”ja, men självklart bör man kunna det” medan sambon funderar på om maten kanske expanderar i o med förändring i lufttrycket.
hoppas du vet!! vi åker på tis och nu vet jag inte alls hur jag ska göra med maten…..!

hälsningar
jennie ”

Jag skrev ett inlägg i ganska nyligen där jag skrev om all mat som vi hade med oss på vår Thailands resa för ca 1 år sen och ALL mat som jag hade packat i resväskan åt Oscar;

Bilden kommer här igen och det är inga problem med att packa i så mkt mat och den ”sprängdes” inte på något sätt! Jag lade dock alla glasbarnmatsburkar i småplastpåsar, OM de skulle gå sönder. Och vissa burkar lade jag även i mina eller makens skor i plastpåsar, då de tog mindre plats där. Skorna tar ju redan stor plats och sen trycker man bara i en barnmatsburk, smart va?! 😉 Tack och lov gick heller ingen matburk sönder.

En nära vän till mig var ute och reste i Asien i 3v förra året och hon hade med sig ett 50-tal Ellas istället som mat till sin son, de är ju mycket lättare och tar kanske lite mindre plats, så de är ju oxå en annan smart idé om man ska resa med små barn och vill att de inte ska äta den inhemska maten!

Spana också in

1 kommentar

  1. Vilken kanon bra blogg du har;) Vi ska resa till Turkiet i Juni med våran då 14 månaders. Vi funderar mycket kring flygresan så här kommer jag få massa bra tips. Vi flög till spaninen förra sommaren med dottern men då var hon så liten (4månader) och sov sig igenom resan. Här kommer jag få svar på många av mina funderingar=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *