Långresa m bebis :)

Idag har vi haft besök av sötaste Elin & Lisa 🙂 Elin jobbar oxå inom resebranschen så när vi ses snackas det mycket resor  och tips på resmål 🙂 De har precis vart i Turkiet och ska snart åka till Kos men det som jag tyckte var mest intressant var att höra om deras långresa som de ska göra i 9v nästa år….. Gissa om jag blev avis 😉 Grymt härligt!!!!

 Ett bra tillfälle att ut och resa långt och länge på är verkligen under mammaledigheten, när man är långledig och dessutom får betalt för det 🙂 Annars kan det ju vara svårt med tjänstledigheter / längre semestrar osv.

 Jag önskar så mycket att vi hade kunnat göra det i min familj, men tyvärr är det svårt för min man att komma iväg så länge från sitt jobb…. 🙁

Vi har dock njutit av 6 veckors sommar semester i sommar vilket inte är fy skam heller…. 😉

Oscar & Lisa är verkligen redan Globetrotters 🙂 De har nog mycket reserfarenheter att utbyta när de blir större…

 

Går du i restankar och planerar en långresa? Har du möjlighet gör det gärna innan ditt barn är 7-8 månader så han / hon inte är så rörlig, allt blir betydligt enklare då 🙂 Annars är det nog bra att vänta tills barnet har lärt sig att gå ordentligt, så man slipper bära det hela tiden! Men man känner nog själv vad som passar bäst, men bara några tips på vägen 😉 En annan vän reste runt i Australien & Nya Zeeland när hennes barn var 5-6 månader, vilket funkade super bra för dem 🙂 Så jag tror faktiskt det är den bästa tiden om jag ska vara ärlig?! 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *