Lekväska – perfekt på resor :)

Jag har hittat den ultimata leksaken att ha med på resor  hos Barnparadiset 🙂 Spelar ingen roll vad det är för resa men till exempel i bilen, på tåget, på flyget, på bussen och som dessutom är väldigt användbar när man kommer fram 😉

 

Lekväskor

En LEKVÄSKA 🙂 Barnparadiset har 17 olika lekväskor att välja mellan, alltifrån bondgård av trä, verktygslåda i tyg som är mjuk till  en lekväska som är en flygplats eller tågstation m.fl 😉 Passa på och beställ nu, detta är ju en perfekt julklapp 🙂

Man har liksom allt samlat i en liten väska, hur smart som helst ju 😉 Sitter just och funderar ut vilken jag skall köpa till Oscar 🙂 Det fanns så många roliga som skulle passa honom 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *