Semester outfits från Solamigos

 

Dagarna bara flyger iväg och de två första dagarna är redan över. ”Bara” 12 dagar kvar. Men vi ska njuta varje sekund varje dag. Vi älskar Thailand och O kände verkligen igen sig när vi kom tillbaka hit i förr går och det kändes nästan som att komma ”hem” igen.

20150130-171045.jpg

Dagarna fylls mesta dels med bad, lek och bus. Både stranden och poolen varvar vi mellan. Vädret är Verkligen kalas bra. Strålande sol och varmt. Man märker verkligen att O stor trivs.

20150130-171814.jpg

På dagarna är det solskyddskläder som gäller. Dessa fina beställde jag ifrån Solamigos innan resan. Jag vet sedan innan att de håller väldigt bra kvalité och skyddar bra, eftersom jag använt dem i snart 2 års tid i olika modeller åt O.

20150130-172047.jpg

Han har den både när han leker på dagarna och badar. De är ju både fina och praktiska.

Använder du solskyddskläder på dina barn?

 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Så härligt det ser ut! Visst är solskyddskläder toppen, använt varje sommar och semester sen dottern var liten. Inte bara vid bad utan även vid lek i stark sol.

  2. Har faktiskt aldrig använt solskyddskläder till våra tre barn. Vi kör med solskyddsfaktor 50 och billiga vita t-shirts, har med ett antal t-shirts så kan man lätt byta till en torr när de kommer upp ur vattnet. De har varit ute massor i stark sol och aldrig brännt sig, så jag tycker det funkar bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *