Signal by Golfbaren – inomhus minigolf i Sundbyberg

Minigolf både utomhus och inomhus

Golfbarens minigolfbanor passar verkligen familjer i alla åldrar som vill njuta av minigolf, mat och dryck. De finns både som utomhus och inomhus minigolfbanor.

I somras besökte vi Golfbaren Kristineberg en härlig sommarkväll på sonens födelsedag. I höstas var vi på Swing By Golfbaren, som ligger inomhus inne i stan. Vi tycker väldigt mycket om att göra saker tillsammans hela familjen och att spela minigolf och äta middag tillsammans är något som vi alla verkligen gillar.

Man förenar både nytta med nöje.

Signal by Golfbaren

I helgen var det dags igen för ett roligt familjeäventyr. Det var inte igår jag var i Sundbyberg och denna gången blev det en härlig familjelördag på Signal By Golfbaren i  Signalfabriken. Det var ju verkligen något helt utöver det vanliga. 

12-hål minigolf

SIGNAL By Golfbaren erbjuder en riktigt stämningsfull miljö med minigolf, mat och dryck – The Minigolf Experience som sammanhållande tema.  Här finns  ”proffsig minigolf med detaljfinesser”  med 12 minigolfhål. Med temat ”Factory Chic” erbjuder SIGNAL By Golfbaren riktigt vass minigolf på konstgräs tillsammans med storytelling, champagne, ett brett öl-sortiment och god modern streetfood.

God streetfood och man får sitta mitt bland banorna

Det mysiga var att man slår sig ner mitt bland minigolfbanorna och äter. Vi gjorde så att vi började med att beställa mat och äta middag. Men våra aktiva söner älskar minigolf, så de gick och tog varsin klubba och boll och började spela redan i väntan på maten. Hur smart som helst att de kunde göra detta.

Här serveras olika sorters pizzor och charkbrickor. Menyn är verkligen en perfekt helgmiddag och passar såväl vuxna som barn. Vi beställde in en ost-och charkbricka och delade på och sedan pizza. Super gott och grym service!

Lyxa till med champagne & flatbread pizza!

Dessert

Till dessert delade jag och maken på en choklad & mandelkaka som var grymt god. Barnen hade inte riktigt tid för efterrätt. De hade ju redan börjat att spela minigolf, för de tycker att det är så roligt!

Öppettider & priser

Tisdag-Torsdag 17:00-23:00

Fredag 16:00-24:00

Lördag 12:00-24:00

Minigolf vuxen = 130 kr
Minigolf barn upp till 12år = 70 kr

Kolla även deras erbjudanden. 

 

Hitta hit

Signalfabriken, Sundbybergs Torg

Sundbyberg

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *