Ski Avenija i Kopaonik

Igår kväll sent ankom vi till Serbien och Serbiens kända skidort Kopaonik. Det blev en sen kväll för oss alla. Men när vi vaknade till klar blå himmel och strålande solsken kändes tröttheten som bortblåst. Vi hoppade i skidkläderna och käkade en snabb frukost på vårt hotell innan vi begav oss ner till skiduthyrningen.

Kopaonik visade sig verkligen överträffa våra förväntningar. Vädret gör ju verkligen så mycket för att man ska få en lyckad semester.

Killarna var snabbt ute i backen för att åka. Medan jag tog en liten runda med barnvagnen omkring i byn. Sedan slog jag mig ner på Ski Avenija för en cappuccino i solskenet när lilla L somnat och bara njöt av det vackra vädret.

Perfekt läge med utsikt över skidområdet.

När killarna var hungriga beställde vi lunch. Vi började med att beställa en pizza och pommes, vilket visade sig räcka för hela familjen.

En pizza för ca 80 spänn på en uteservering i strålande solsken precis vid backarna måste jag säga var väldigt prisvärt.

Jag stor trivs redan i Kopaonik och ser fram emot att njuta här i solskenet kommande vecka.

Glöm inte följa mig på Instagram och instastories på @liniztravel för fler dagliga uppdateringar.

Jag uppdaterar bloggen igen så snart jag hinner.

Vädret set ut att bli toppen kommande dagar, så vi ska njuta av aktiv och härlig skidsemester.

Spana också in

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.