Fruktlekparken i Liljeholmen 

I Stockholm finns otroligt många bra och roliga lekparker. I Liljeholmen finns en rolig lekpark som heter Fruktlekparken


Trots att jag har bott i Stockholm i många år har jag inte besökt den tidigare. Men igår hade jag en mysig date med en väninna och hennes barn och vi bestämde oss att träffas i denna mysiga lilla lekpark. 


Här finns en bananrutchekana, jordgubbar och äpplen att snurra i, klättra genom en vattenmelon och päron, gunga gungbräda på en apelsin och vanliga gungor. Lekplatsen är mysigt beläget i närheten av vattnet ett stenkast ifrån tunnelbanestationen Liljeholmen. 


Detta är en lekpark som jag skulle säga passar barn 1-5 år. Min 1 åring var alldeles lyrisk. Han älskar verkligen lekparker, medan min stora son på 7 år inte ville följa med, han har varit där flera ggr med sin förskola och tyckte att den inte var rolig längre. 

Ett perfekt gratis tips i Stockholm. 


Det var även väldigt härligt att promenera längs vattnet och perfekt för en picknick och slå sig ner i gräset. Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *