Längtan till Grekland. . .

Längtar du oxå till Grekland? Idag fick jag sånt Greklands sug… Snön yr utanför fönstret här i Oslo och det är riktigt grå kallt ut… Drömmer mig bort till i somras när vi var på Rhodos nu.

20140213-093859.jpg

Rhodos har vi besökt tre gånger med Oscar fast på tre olika ställen på Rhodos och vi älskar verkligen Grekland och ön. I somras var vi in i mysifa Rhodos Stad oxå och bara strossade omkring, åt god mat och glass.

20140213-094030.jpg

Det bästa med Grekland är ju såklart Medelhavsklimatet, alla vackra öar, den goda maten och det finns enormt många barnvänliga resmål.

I helgen tänkte jag stilla mitt Greklands begär och gå på Grekland Panorama mässa i Globen Annexet. Ett hett tips för er som gillar Grekland. Jag är sugen på att besöka nåt nytt resmål i Grekland och få mer inspiration till sommarens resa. Biljetterna e dessutom gratis, så passa på att skaffa inspiration till din resa!

Aktiviteter på mässan:

• Varje registrerad besökare är med i dragningar varje timme från scenen. Bland vinsterna finns resor, presentkort och grekiska produkter.

• För barnen: lär om Zeus och andra grekiska gudar, lek med kända figurer och få ansiktsmålningar på plats.

• Fontanas grekiska frukost med recept och tips från svensk-grekiska Stina Patetos, känd från bland annat Sveriges Mästerkock 2013.

• Fontanas olivoljeskola, där det också bjuds på oliver och ostar.

• Prova på grekiska specialiteter hos olika utställare.

• Uppträdande av traditionella folklore-dansgrupper.

• Konstutställning och vernissage.

• Presentkortballonger – under mässdagarna släpps en mängd ballonger ut, där ett antal innehåller presentkort.

Klockan 11 och 15 har Lollo & Bernie Minidisco och det vill vi ju absolut inte missa, eftersom Oscar gillar Lollo & Bernie. Ses vi kanske?

Spana också in

1 kommentar

  1. Ska ta med mina barn dit imorgon, kul att du skrev att Lollo och Bernie kommer för det hade jag missat. Ska verkligen bli en trevlig mässa att besöka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *