Bärselen Omni – Senaste tillskottet på marknaden och perfekt när du reser med en bebis

Förra veckan var jag inbjuden på Najells lansering av deras nya bärsele OMNI av Sheila. Lanseringsfrukosten höll till på NK Barn och Baby avdelningen och vi fick en genomgång av det senaste tillskottet inom bärselar på marknaden. Tidigare har jag bara använt mig av deras konkurrent Baby Björn, men denna verkar faktiskt vara snäppet vassare och bättre ergonomiskt.

Mini-me var såklart med och skötte sig galant. Han fick även vara min försökskanin.

Han stor trivdes i bärselen OMNI. Bärselen är helt annorlunda från den som  jag har haft tidigare från BabyBjörn. Den har ett tjockt vadderat och brett höftbälte vilket gör att den är otroligt bekväm att ha på sig. Den fördelar barnets vikt jämt och mycket på höfterna, så det knappt inte  känns  i axlarna när man bär.  OMNI kan användas från bebisen är nyfödd upp till 15 kg.

Under morgonen så var det även en tävling och en person kunde vinna bärselen och tro det eller ej. Men jag hade turen att vinna. Jag blev så himla glad. För det var verkligen skönt att bära Lilla L i den. Så denna ska få följa med på nästa resa som är SNART.

 

Lilla L´s kläder är ifrån Geggamoja.

Fotograf: Malin Poppy Darcy på alla bilderna ovan.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.