Himla mycket fint från Himla

För ett par veckor sedan var jag inbjuden till NK och Himlas pressvisning av deras höstnyheter.

20140528-161629.jpg

Trots att inte sommaren har kommit riktigt ännu, så har nästan alla höst pressvisningar redan varit. Nytt för Himla är deras höstliga färger på deras handdukar, gardiner, sängkläder och kuddar. Himla presenterade även ett nytt samarbete med Ylva Liljefors, som designat deras nya sängkläder som kommer ut i höst.

20140528-161756.jpg

Det fanns så mycket fint jag skulle vilja ha ifrån Himla. De har ju dessutom så himla bra kvalité på sina prylar. Nya handdukar, gardiner och inredningskuddar skulle behövas för att mysa upp hemmet lite!

Gillar du inredning? Något favorit märke?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *