Bröd & Salt – Mysigt barnvänligt café i Stockholm 

Under min föräldrarledighet har jag ju bestämt mig för en sak och det är att upptäcka mer av Stockholm. Det betyder både upptäcka fler stadsdelar med barnvagnspromenader och hitta mysiga caféer och restauranger som passar med barn och barnvagn. 

Här om veckan var jag på caféet Bröd & Salt på Sveavägen med två vänninor och åt en fräsch och god lunch. Mitt val för dagen föll på Asiatisk sallad med räkor, dels för längtan till Asien är enorm. Så himla god sallad. 


Jag kunde heller inte låta bli att smaka på tjejernas soppa och pizzabröd som var super gott. 

Bröd & Salt på Sveavägen är inte så jätte stort, men min barnvagn fick plats och lilla L åt sin lunch på plats. Om inte annat ett perfekt ställe att gå förbi och köps take away om man tänkt hänga i solen. 


De hade ju även världens godaste bullar som jag inte kunde låta bli. Några fick följa med hem till familjen. Nästa gång blir det nog Bröd & Salt i Moodgallerian, lite större och bättre val med barnvagn. 

Har du något favorit café? 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *