Våga resa med barn – Min föreläsning på underBARA BARN mässan 

Om 1 vecka är det dags igen då har årets underBARA BARN mässa premiär. I år är det även resa med barn tema. Så jag har fått den stora äran att föreläsa om  att Våga resa med barn. 


Det känns väldigt spännande och roligt att föreläsa. Efter flera TV framträdande i år så känner jag mig inte alls nervös. Men sitter nu och filar för fullt på de bästa resa med barn tipsen. Föreläsningen äger rum på fredagen den 7 oktober klockan 12-12,30. Efter ett 30-tal utlandsresor till tre olika världsdelar och ett 10-tal länder med barn så känner jag mig definitivt erfaren. Min lilla bebis har ju redan hunnit besöka tre länder på tre månader. Så våga res! 


Ses vi på underBARA BARN nästa fredag? 

Jag hoppas det. 

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.