Härliga minnen från september 


September bara flög iväg. Men vilken härlig månad vi har haft. Sol och sommar värme nästan varje dag i september. Jag kan inte minnas något år tidigare som haft så bra väder i september?! Min äldsta son har gått i shorts och kortärmat nästan varje dag. Helt underbart. Tyckte även nyss jag skrev om augustis härliga resor och nu är det redan oktober… 


Jag var med i Aftonbladet Web TV två gånger både som reseexpert i Älskade Unge i ett avsnitt och sen pratade jag Flyg Vett och Etikett i Aftonbladet Morgon


Månaden blev mer eller mindre en hemmester månad.  Vi upptäckte Stockholm mera. Sonen fick gå på Cirkus Scotts cirkusskola och vi såg även Babblarna på Cirkus Scott


Årets sista besök på Gröna Lund  och sen åkte jag på charter med Sun Trip. Musikalen sällskapsresan var verkligen en höjdpunkt i september. 


Månadens enda resa gick till underbara västkusten och ett besök i både härliga Göteborg och Falkenberg med Diana. Tre fantastiska och avkopplande dagar med tjejmys. Precis vad jag behövde. 


Skrea Strand  och Falkenberg Strandbad  är helt klart några av mina favorit ställen i Sverige och ni ska såklart få läsa mer om vår underbara vistelse där inom kort. Ett av Sveriges bästa SPA. Ludwigs dress från Ubang och hans favorit Sophie La Giraf. 

September var verkligen en härlig månad på alla sätt och vis. Jag njöt till fullo av alla föräldrarlediga dagar med mina killar. Och dessutom få följa den lilla guldklimpens utveckling. Han växer så det knakar. 

Nu väntar vi med spänning på vad oktober har att erbjuda. UnderBARA BARN mässan och två härliga resor till Spanien blir det. Men månaden kanske bjuder på något mer?! 

Hur ser din höst ut? 

Spana också in

1 kommentar

  1. Ja, det ska bli jätte skönt att åka till Thailand
    och vi fick tag på sjukt billiga flygbiljetter med Quatar 🙂
    ( hotellet bjuder mamma och pappa på som kmbinerad julklapp/35 års present till mig och C )
    Så nu ska Viggos 7 års dag firas i solen !!
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.