New York Cafe Budapest 

Är man i Budapest så är ett måste att besöka New York Cafe. Det är känt för att vara världens vackraste café. 


Ni ser ju bara på byggnaden hur vacker den är och när man kommer in är det ännu vackrare… 


En otroligt imponerande och vacker interiör som ger en härlig slottskänsla till kvällens middag. Många fina detaljer överallt, framför allt alla målningar i taket. 


Vi besökte New York Cafe för att inta en trevlig och god lördagsmiddag. Men det går lika bra att gå dit och äta desserter eller varför inte ta en afternoon tea. 


Är man i Ungern sägs det att man måste äta en traditonell ungersk gulaschsoppa. Så det fick helt enkelt bli min förrätt. Till huvudrätt åt jag den enda fiskrätt som de hade på menyn och den ser inte bara god ut. Den var väldigt smakrik. 

I svenska mått mätt är det en väldigt prisvärd middag. En förrätt under hundralappen och en varmrätt kring 200 spänn. Men såklart en dyrare och finare restaurang för att vara i Budapest. 

Men helt klart värt att besöka den. 

Har du varit på New York Cafe ? 

Spana också in

7 kommentarer

  1. Coolt ställe! Min enda erfarenhet av Budapest var en aning tråkigare, kanske är dags att resa dit i vuxen ålder och ge det en chans till.. 🙂

  2. Ja juste du är inte här, såg på Insta att du är och har det lyxigt och fint. 😀 Det är du värd fina du, Loppi kan vänta. <3

    Det ser så vackert ut, vilka bilder! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.