Continental Hotel Budapest ****

När jag var i Budapest för 2 veckor sedan på en liten weekend bodde vi på Continental Hotel Budapest som är ett centralt beläget hotell. Det ligger ett stenkast ifrån världens vackraste café New York Cafe Budapest som är ett måste i Budapest liksom 15-20 min promenad från shopping stråken och Donaufloden. 

Hotellet ser väldigt enkelt ut från gatan men direkt man kommer in i lobbyn och på rummet så infinner sig lyx känslan.  

Pool 


Det bästa med ett storstadshotell är när de har en takterrass med pool. Detta hotellet hade en urmysig takterrass med pool och en konstgjord trädgård med solsängar och härliga utemöbler. Så här blev det en eftermiddag med sol och bad. Inomhus hade de också både pool oxh bastu. Men med 30 graders värme så njöt vi hellre i värmen utomhus. 

Frukostbuffé 


Något annat som jag värderar väldigt högt är hotellets frukostbuffé. Jag verkligen älskar att starta dagen med en riklig frukost och gärna nyttigt. Detta hotellet hade allt man kunde drömma om till frukost. Man fick välja sin egen omelett de gjorde. Olika sorters yoghurt, frukt, bröd, pålägg, juicer, varma alternativ liksom sötsaker. Ett stort plus också att de hade mjölkfria alternativ. Det ser man inte så ofta utomlands. 

Middag 


En av kvällarna åt vi middagsbufféen på hotellet. Buffé är egentligen inte min favorit när det kommer till lunch och middag. Men denna var överraskande god och fräsch. Salladsbuffé, flera olika varmrätter med både kött, fisk, kyckling och vegetariskt, liksom flera goda efterrätter. Blev helt kär i den fina tekannan som jag fick mitt tevatten i. 

Hotellrummen 


Hotellrummet var stort och fräscht. Med super sköna sängar. Jag och min lilla prins sov riktigt bra. Lugnt, tyst och mysiga rum. Jag gillar även när man får sin egen morgonrock och tofflor liksom färsk frukt på rummet. 

Detta är helt klart ett hotell jag gärna skulle bo på igen och kan starkt rekommendera om ni planerar en weekend till den vackra staden Budapest. 

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *