Mexikansk meny på Hard Rock Cafe 


Förra veckan var jag på Hard Rock Cafe i Stockholm och åt deras nya mexikansk inspirerade meny – Taste of Mexico Menu som finns med på deras meny från och med denna veckan. 


Yucatan Style Shrimp Ceviche. 

Crispy Shrimp with Aji Amarillo Sauce. 

Chipotle Sweet Potato and Quinoa Tacos. 

Fiesta Chicken Quesadillas. 

Vi fick smaka av alla deras nya rätter och maten var enormt god. Verkligen ett lyft för Hard Rock Cafe som annars mesta dels erbjuder olika hamburgare rätter eller kötträtter. 


Vi fick även möjligheten smaka deras tre nya mexikanska cocktails; Troublemaker med smak av bland annat ananas, lime juice och red jalapeños. Diablo med smak av gurka, lime juice och mango puré liksom Amigo med smak av blåbär & färsk lime juice. 


Jag hade med mig min fina vän Helena som smakade av drinkarna och hennes favorit blev Diablo. 

Själv nöjde jag mig med en alkoholfri fräsch drink. Men när bebis är ute kommer vi garanterat gå tillbaka och äta den goda mexikansk menyn igen. Jag älskar verkligen både mexikansk mat och Mexico. Under kvällen blev vi även inspirerade av härliga filmer från Mexico. Vilket fick mig att längta tillbaka ännu mer till Mexico. Landet som har allt, fina sandstränder, turkos blått hav, trevliga människor och enormt god mat. 


Ja ni ser ju själva bilder säger mer än 1000 ord och jag drömmer om Mexico – kanske redan i vinter. Vi hade en fantastisk familjesemester där 2013, så en favorit i repris vore något. 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.