Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna 

I helgen var vi på en liten familjeweekend i Eskilstuna som ni vet bodde vi en natt på Best Western Plaza Hotel


Det var ett litet mysigt och familjärt hotell i centrala Eskilstuna. Hotellet är beläget bara ett stenkast ifrån tågstationen om man kommer till Eskilstuna med tåg och ett stenkast från shoppingstråket. Vårt syfte med resan var att besöka Parken Zoo men vi passade även på att bada på Vattenpalatset. 

Jag gillar när hotellen har engagerat sig och har lekhörnor för barn med både leksaker och pysselhörna. Vi satt nere i lobbyn på kvällen medan sonen lekte. 


Eftersom vi fortfarande bara är tre i familjen klarade vi oss på ett dubbelrum med en extra säng. Rummen var ganska små och enkla men med väldigt sköna sängar. 


Frukosten var verkligen super god. Det är Mat-Tina som står bakom frukosten på Best Western Hotel. Lite nyttigare och ekologisk frukost. Det fanns ett lagom utbud av olika sorters bröd, pålägg, frukt samt varma och kalla rätter. Min favorit blev plättar med nutella, grädde och sylt. 

Det tog ca 5 min att köra bil till Parken Zoo annars ligger det ca 15-20 min promenad från hotellet. I sommar kommer vi definitivt åka tillbaka till Parken Zoo, kanske blir det även en natt på Plaza Hotel igen då! 

Vi gillar ju verkligen att lyxa till det med hotellnätter då och då. 

Spana också in

3 kommentarer

 1. Nej men vad kul att du också skaffat eget nu! Vad härligt med egen sida, läskigt men härligt. Jättefin sida Lina! Spännande med bebis som kommer snart också- 😀 Vet ni vad det är?

  Stor kram vackra du.
  Och lycka till med bloggandet nu. 😀

 2. ja visst är det mysigt med hotell 🙂

  Tack för bloggtipsen, jag har läst deras recensioner och de var ju blandade meningar om vad de tyckte, hihi.

  Jättefin sida.

  Lycka till med allt nu=)

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.