La Isla Shopping Center i Cancun

Jag måste tipsa er om ett mycket bra och mysigt shopping center här i Cancun, Mexico som heter La Isla. Här hittar du många märkesklädesbutiker såsom Lacoste, Tommy Hilfiger, Armani mfl och det finns även många andra affärer som Zara med Zara Kids, Nike Store och snart öppnar de även Victoria Secret där. Flera parfymerier och andra mysiga butiker.


En riktigt gullig affär med en massa roligt för barnen var Mika & Friends. Här finns allt du kan önska dig och lite till…


Shopping centret är utomhus och man går över broar med vatten här och var och det finns många enklare men mysiga restauranger och flera olika typer av mat, alltifrån italienskt till mexikanskt och man hittar även Mc Donalds där, liksom Star Bucks med super gott kaffe.


Jag och en av mina söta kollegor var på Chilis och åt och satt ute längs vattnet. Vi ville verkligen äta mexikanskt eftersom vi är här så få dagar, så det fick bli en traditionell Fajitas med massor av såser och klassisk guacamole som jag bara älskar! På Chilis har de även en mysig lekhörna för barn. Perfekt i väntan på maten eller medan föräldrarna äter klart 😉

Vad vill du gärna veta mer av om Mexico?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *