Gröna Lund öppnar på lördag 

  
Igår var jag och Diana på pressvisningen av Gröna Lund som slår upp sina portar för säsongen nu på lördag den 23 april. 

   
   
Såklart är det något alldeles speciellt att strosa omkring på ett nästan folktomt Gröna Lund och se hur otroligt fint och mysigt  det verkligen är. 

   
 
Gröna Lunds läge vid vattnet är ju bara helt enastående. Sitta nere vid vattnet och äta eller ta en kaffe eller kanske ett glas vin. 

  
Nyheter för i år är tyvärr inga nya karuseller. Utan Gröna Lund har gått all in på mat- och smakupplevelser istället. Hela 10 miljoner har de satsat på nya restauranger och nya menyer. Biergarten har blivit inglasad. Kanske välbehövligt efter förra årets regniga sommar. Men i år hoppas vi verkligen på en bättre och mer solig sommar. 

   
 
Hekto är deras nya ”food-truck” fast nere på en ponton vid vattnet. Grymmaste läget måste jag säga och vem vill inte sitta nere vid vattnet och äta barbeque?! 

   
 
Äntligen en Milkshake bar med flera olika smaker. Både gott som mellis eller dessert efter maten. 

  
Sist men inte minst restaurang Fiesta – mexikansk inspirerat. Jag som verkligen älskar mexikansk mat. Så i sommar ser jag mycket fram emot att testa dessa nyheter. Eftersom sonen verkligen älskar Gröna Lund så lär det ju bli en hel del besök där i sommar. Redan på lördag ska vi såklart dit på premiären. Sen får det bli några besök när bebis kommit ut – så jag oxå får åka karusell. 

Ses vi på Gröna Lund på lördag? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Väldigt spännande att prova dessa nya matställen på Grönan!! Det var år och dar sedan man var där. Jag får väl besöka Grönan en dag med dottern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.