Nordic Healty Sprays

  
Den här graviditeten har verkligen gjort mig extremt trött. För att ta upp järnet bättre i kroppen har jag blivit tipsad av min barnmorska att ta extra mycket B-vitamin. Så jag har hittat ett B-vitamin spray och ett spray som är anpassat även för gravida ifrån Nordic Health Sprays som jag använder mig av just nu. Sprayerna sprayas i munnen och transporteras därmed direkt ut i blodet vilket höjer vitaminnivåerna snabbare än att ta tabletter – hur smart som helst. 

Införskaffade även ett D – vitamin spray både till mig och sonen. Vitaminer känns det som att man aldrig kan få för lite av. D-vitamin stärker ju dessutom immunförsvaret. 

Tar du några speciella vitaminer? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Önskar att jag kunde ta järntabletter, men blir stenhård i magen och klarar det inte alls. Men jag äter omega 3. Skulle behöva d-vitaminer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.