Soda Streamer – Perfekt att ha med på resan!

Vår Soda Streamer är nog en av de bästa prylarna vi har i här hemma i köket som underlättar vardagen enormt. Jag dricker massor av vatten och gärna bubbel vatten, så investeringen i en Soda Streamer är verkligen nåt av det bästa vi gjort. Slippa släpa hem tunga och många flaskor från affären och sen är man ju definitiv miljö medveten oxå och spar in på miljön enormt och dessutom ekonomiskt! 3 in 1.

När vi reser med bil, buss eller tåg brukar jag alltid slänga i en flaska med vatten eller läsk. För dryck går ju alltid åt, framför allt på sommaren när det är så varmt så är det perfekt i matsäcken eller varför inte nu i fjällen. Gissar att ni är många som ska till fjällen i vinter och man blir ju törstig av att åka skidor oxå!

 

SodaStream Source (1)SodaStream_Shot_1_087_SMALL

Jag håller dessutom med Scarlett Johansson om Soda Streams engagemang för en sundare livsstil och en friskare planet passar mig perfekt. Jag älskar att produkten kan skräddarsys för varje livsstil och smak. Samarbetet mellan mig och SodaStream känns alldeles självklart. Jag ser fram emot att få dela min entusiasm för SodaStream med världen! säger Scarlett Johansson. 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Det skulle vi verkligen behöva ha en här hemma !
    Varje vecka drar vi hem litervis med bubblande drycker vilket är både dyrt, tungt och dåligt för miljön !
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *