Valborgsfirande

Vi hade ett riktigt trevligt Valborgsfirande hos våra vänner i Djursholm igår. Alltid roligt med extra helgdagar, när vardagen ofta är stressig och man inte alltid hinner få tillfälle att ses. Men igår var verkligen ett perfekt tillfälle för playdate & parmiddag.


Oscar & CW lekte både ute och inne och hade jätte roligt hemma hos dem hela em och kvällen. Ingen av dem ville sova när det var sovdax. Så det är väl ett tecken på att de hade riktigt roligt.


Sötaste lilla Vendela var bara go och glad hela kvällen. Alltid lika kul och bebismyza.


Vi vuxna avnjöt en riktigt god tre rättersmiddag med en massa gott medan barnen lekte. Grillat var riktigt gott och jag funderar på om vi ska premiär grilla ikväll?!

Hade ni en mysig Valborg? Vad gjorde du?

Spana också in

1 kommentar

  1. Ser ut som att ni hade en kanonkväll 🙂 Själv så tog vi det ganska lugnt.. Jag jobbade till 17.30, så det var bara att skynda sig till min vän som hade varit snäll och hämtat sonen på dagis. Käkade varmkorv med bröd (vilken valborgsmiddag haha), och sen iväg till brasan – som var värdelös då det hade regnat till och från hela dagen. Ja, inte den bästa valborg.. Men äh, man är ju ledig idag i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.