Hotel Birger Jarl – Stockholm 

  
Igår överraskade jag maken med en hotell natt i stan. Jag hade fixat barnvakt åt sonen och bokat in oss på Hotel Birger Jarl som jag har hört väldigt gott om. Hotellet ligger centralt beläget i Stockholm på Norrmalm och ett stenkast från shoppinggatorna i stan. 

   
   
Vi hade den stora äran att bli uppgraderade till Birgersviten och fick ett lyxigt mottagande med frukt, chokladpraliner och drycker. 

   
 Eftermiddagen startades bara av att njuta av lugnet och sitta och prata ostört mitt på dagen. Som småbarnsföräldrar hinner man ju sällan det på dagtid. Eftersom sviten var stor, rymlig och fräsch blev vår eftermiddagsdrink i sviten. Innan vi begav oss ut på stan för en tidig middag. 

  
Vi kom tillbaka till hotellet rätt tidigt och jag njöt av ett bubbelbad i badkaret. Så skönt med ett varmt bad för min onda rygg. Badkar på hotell uppskattar jag verkligen eftersom vi inte har något badkar hemma. 

  
Maken intog sin favoritplats på rummet med en kaffe och sen köpte vi med oss massa choklad och godis till kvällen. Det var ju ändå lördag! 

  
Att vakna upp till en klarblå himmel och Stockholms vackra hus är heller inte helt fel. 

  
Sen avnjuta en fantastiskt god frukostbuffé. Jag älskar att starta dagen med en hotellfrukost. Här fanns allt man kan önska sig varma rätter, olika sorters bröd, färska frukter, yoghurt, olika sorters kaffe och sötsaker. 

Hotel Birger Jarl är verkligen ett hett hotell tips i Stockholms innerstad! 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.