Kronfågel bjöd in till grilllunch 

  
I förra veckan var jag och Diana och spanade in sommarens nya grilltrender bland annat hos Kronfågel. Jag håller på längtar ihjäl mig efter sommaren. Dels för att det är så kallt nu och sen för att jag har en lång härlig ledig sommar framför mig. 

   
    
 Eftersom jag verkligen älskar kyckling och väldigt gärna lägger det på grillen så var detta optimalt för mig. Jag ser mycket fram emot att grilla kyckling i olika former på grillen i sommar. Vi fick såklart smaka av alla nyheterna och det var alltifrån olika sorters kycklingkorvar av svensk gårdskyckling med 72% kycklingkött. Korven kommer med tre olika kryddningar – Klassisk, Chorizo och Milda örter. Till olika sorters kycklingfiléer med olika kryddor. Riktigt gott.
   
Avslutningsvis bjöds vi på en riktigt somrig dessert; Vaniljkokt rabarber med jordgubbar, vit chokladcrème och saltkaramelliserade mandlar.

Gissa OM jag längtar till sommar, sol och grillkvällar ÄNNU MER nu. Riktigt god mat får jag verkligen sommar och semester längtan av.

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *