Gustavsbergsbadet 

  
Igår hade vi en riktig härlig familjedag tillsammans med sonens mormor. Eftersom han fullkomligt älskar att bada och åka vattenrutschkanor så föll valet på    Gustavsbergsbadet som ligger ute på Värmdö ca 3 mil från där vi bor. 

   
 Vi hade aldrig varit där tidigare men hört väldigt bra om det. Det var inte så stort som jag trodde. Men lagom med folk och nästan inga köer till vattenrutschkanorna. Det fanns två olika vattenrutschebanor, en strömig pool utomhus, bubbelpool, barnpool med tillhörande leksaker, en lekpool och en vanlig stor pool så jag passade även på att simma några längder medan killarna lekte. Men jag åkte även vattenrutschkana en gång. Men måste erkänna att jag känner mig som en knubbsäl numera. Gravid i v31 och framåt tung, så jag kom knappt ur ringen 😉 

120 spänn entré för vuxna och 80 kr för barn från 3 år. Kändes lagom. Ett café fanns på plats med möjligheter att köpa lunch & fika. Vi åkte dock direkt efter frukost så vi fikade bara där och åt lunch efteråt i Gustavsberg. 

Verkligen en rolig dag om man har barn som älskar att bada och leka i vatten. 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.