Gratis entré på Legoland 

  
I helgen slog Legoland upp sina portar för säsongen och hade invigning för sitt nya Ninjago World som är  det senaste tillskottet på Legoland. Är du som barn medlem i Club BR eller i Legoklubben så får man fri entré, gäller barn 3-12 år. Sonen vill inget hellre än att åka dit, så jag hoppas vi kan få till en tripp dit i år när jag ska vara föräldrarledig. 

Har du varit på Legoland? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag har aldrig varit där, men skulle GÄRNA åka dit någon gång !
    I sommar blir det dock inte – för det räcker knappast pengarna till 🙂
    Kram

  2. Åh så kul, vi var där för två år sedan och barnen vill ju tillbaka 🙂 Vi får se om det kanske även blir en tripp för oss nu i sommar.
    Men vill inte boka någon lång bilresa innan vi vet hur allt funkar med bebis. Man kan ju såklart ta flyget, men vill gärna åka ut och hyra hus längs kusten i samma veva och då vill vi ha bil med oss. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *