underBARA BABY mässan

På fredag slår portarna upp för underBARA BABY Pop Up i Frihamnen. En mässa som riktar sig till gravida eller de som har barn 0-3 år. Eftersom jag just nu är gravid och det närmar sig med stormsteg till den lilla kommer, så känns detta väldigt intressant för mig. Väldigt många intressanta utställare för att nämna några intressanta så är det mitt favoritklädesmärke Geggamoja, UPPAbaby ska visa en ny vagn, Ergobaby har ju både babysjalar och amningskuddar, så det är verkligen många passande märken när man är gravid.

Ses vi där på fred? Passa på och köp din biljett online innan, så blir det billigare.

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag har funderingar på att gå med Norah. Vann biljetter i nån tävling och om vi får ihop helgens aktiviteter blir det ett besök där efter lunch på lördag. När ka du dit? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *