7-årig bröllopsdag – Yllebröllop 

  
Idag är det exakt 7 år sedan jag sa JA till mannen i mitt liv på en sandstrand på Mauritius. 

   
   
Helt ärligt kan jag inte riktigt förstå hur 7 år kan gå så otroligt fort. Men med tanke på att vi snart har en 6-årig son här hemma så är det ju inte så konstigt. Time flies… 

   
    
 
Bröllopet på stranden på Mauritius var verkligen en av mina bästa upplevelser någonsin. Vi reste iväg ganska hemligt med våra familjer och gifte oss på en paradisstrand. Något jag absolut rekommenderar. En vän till mig inspirerade mig faktiskt. Och efteråt har två av mina vänner gift sig på Mauritius också. 

  
Går du i bröllopstankar? Verkligen en härlig känsla att resa iväg om man så önskar. 

Spana också in

6 kommentarer

 1. Hej Lina!
  Underbara bilder. vi ska också resa iväg och gifta oss i maj, sju år har också gåtts en vi träffades. vi väljer mallorca och på stranden cala mesquida:)

 2. Vi såg ett ganska stort strandbröllop på Sechellerna. Det såg väldigt romantiskt ut men det fanns ingen skygga och efter en halvtimme hade de flesta gästerna tydligt genomsvätta kläder. Inte så kul när man har på längklänningen och kostymen vid lunch och de är dyngsura innan festen.

  Ser inte så mycket skugga på era bilder heller men ni ser fräscha och osvättiga ut. Väldigt fina bilder för övrigt.

 3. Oh, vilket stiligt par!! Vilken vacker klänning!!!!!! Ja tiden flyger iväg fort. Vi gifte oss på en strand också,på Seychellerna.
  Det är en häftig upplevelse.
  Grattis på Er dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.