Mot ännu varmare breddgrader igen… 

  
Nu är det dags för en härlig semester resa igen. Måste säga att allt gick så otroligt smidigt imorse. På bara ca 15 minuter hade vi checkat in, växlat pengar och gått genom säkerhetskontrollen. 

  
Jag gillar verkligen att de har Kids Track – så smidigt. 

  
Nu sitter vi i Menzies Executive Lounge och äter frukost, snart strax att bege sig ombord på flyget! 

Ska bli riktigt härligt med semester igen! 

Vad har du för senester planer i sommar? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Ja, jag älskar också Kids track, så härligt att bara svepa förbi med trötta småttingar. Var bär det av denna gång?

    Angående reseplaner hade jag tänkt ansluta mig till familjen i helgen i Turkiet och jobba på distans på fredag. När jag kom till jobbet kom jag däremot på att jag har ansvaret för en sak på fredag som måste hanteras i pappersform i Stockholm, så ingen resa blir det…

  2. Ja, jag älskar också Kids track, så härligt att bara svepa förbi med trötta småttingar. Var bär det av denna gång?

    Angående reseplaner hade jag tänkt ansluta mig till familjen i helgen i Turkiet och jobba på distans på fredag. När jag kom till jobbet kom jag däremot på att jag har ansvaret för en sak på fredag som måste hanteras i pappersform i Stockholm, så ingen resa blir det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *