Charter semester… 

  
Det här med charter semester älskar verkligen jag, framför allt när man reser med barn. Det är så otroligt enkelt och bekvämt att resa ifrån A till B och ha det mesta fixat för sig. Man bara är liksom och slipper nästan att tänka. 

  

Men imorse ( läs ca 9,30 turkisk tid) blev jag nästan vansinnig… Killarna sover, jag går ut på balkongen och spanar lite och ser att ALLA solsängar är UPPTAGNA med handdukar, men knappt ingen människa ligger vid poolen… Det tycker jag INTE är ok….  Maken gick ner strax efter och hittade EN ledig solsängar åt mig… Men hallå varför gör man så?! Så himla tråkigt… 

Förutom detta är Sunwing Side East Beach toppen. Jag minns absolut inte att det var så, sist vi var här, men det var visserligen i lågsäsong. Men vi var ju i Thailand senaste i vintras och så är det aldrig där…liksom i Spanien förr förra veckan… 

Vad tycker du om detta? Otroligt frustrerande… 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Jag håller med……….man blir helt galen. Tyvärr faller man själv in i det där för annars får man ingen plats. En gång när vi var på Cypern så gick dom och plockade bort handdukarna där ingen låg på ett tag och då blev det mycket bättre.
    Det värsta är de som lägger handdukar på solsängarna på morgonen och sedan går till stranden och är där hela dagen och sedan kommer till poolen på em och först då använder solsängarna. Eller när någon kommer och säger ”vi brukar ligga här så skulle ni kunna ta en annan plats”………….ja du finns alla olika otroliga varianter.
    Önskar dig en fortsatt underbar semester.

  2. Så har det varit på nästan alla ställen vi har semestrat på de senaste åren. Grekland o Mexico var värst. Särskilt i Mexico var alla solsängar paxade kl. 8!! Vi bodde på ett femstjärnigt hotell med nästan uteslutande amerikanska o kanadensiska gäster. Då brydde vi oss inte, utan gick till stranden istället. Men förra sommaren i Turkiet, när vi blev utan solsängar första morgonen då vi råkat sova till kl 9!! gick jag också upp tidigt de följande morgnarna för att få plats…… 😉 sjukt kan tyckas, men barnen ville så gärna bada i poolen och åka rutschkanorna och då ville jag ju sitta i närheten. 😉

  3. Jag jobbade i hotellreception här i Chania under 13 år och jag kan tala om att det har inget att göra med om det är Spanien, Thailand eller så. Det beror på vilka gäster som är på hotellet just den veckan. Om några börjar göra så med handdukar så följer de andra efter. Det var några gånger vi helt enkelt fick göra så att bara plocka bort handdukarna för det var som ni sa att de la ut de vid 7 på morgonen för att utnyttja stolarna kanske en timme på förmiddagen och sen framåt eftermiddagen efter att de varit på stranden. Väldigt egoistiskt gjort och eftersom de som inte hinner få några stolar klagar till hotellet så är det enda att ”förbjuda” det. Att köpa in fler solstolar kändes ju onödigt eftersom de ändå inte utnyttjades alla samtidigt förutom då till handdukarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *