Magiska solnedgångar i Turkiet 

   
 
Vi är äntligen framme och har haft en riktgt härlig dag vid poolen. Dock fick vi inte bo i den byggnaden vi hade önskat när vi checkade in…. Vilket faktiskt gjorde mig besviken. Vi bodde sist i rum 1404 på sunwing side East beach. Och jag önskade den sidan bland annat för att det är den ”livliga sidan” med vatten rutchebanor, miniklubben och inte minst för den fantastiskt vackra solnedgången. Den är bara helt magisk. Dessa två bilder är ifrån vår balkong ikväll.

   
 
Den andra lägenheten hade till och med världens havsutsikt. Men jag uppskattar faktiskt mycket hellre mitt val… 

Så efter ett par timmars väntan, läs poolhäng, så fick vi byta till den sidan vi ville!

Nu ska jag verkligen njuta här varje sekund av den kommande veckan. 

Vad föredrar du för utsikt på dina semesterar? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *