Bröllop i Dalarna 

   
 Igår var vi på ett otroligt vackert bröllop i Söderbärke Kyrka. En av mina barndomsvänner gifte sig. Tårarna bara rann ner för mina kinder när de skred in i kyrkan för det var så fantastiskt fint. Så mycket lycka och kärlek.  Hur söta var inte de små söta gossarna i sina kostymer och rosa flugor.   

 I år har vi den stora glädjen att gå på många bröllop. Detta var vårt tredje bröllop i år. Det är alltid så mycket kärlek, lycka och känslor på bröllop. Jag är enormt glad att jag fick dela denna vackra och glädjefyllda dag tillsammans med K & J. 

  
  

  
  
Efter vigseln i kyrkan och brudparets fotografering började bröllopsmiddag & fest i en stor lokal. 

  
  

  
Det bjöds på en helt fantastiskt god tre rätters middag med många känslosamma och vackra tal. Lite trevliga sånger, mingel och små prat med trevliga bordsgrannar. 

   
Sen en gudomligt god bröllopstårta som var tillverkad av brudens vänner. 

  
Tusen tack Kajsa & Johan för att vi fick dela denna dagen tillsammans med er. Vi är evigt tacksamma och glada för det. Så mycket kärlek och så vackert. 

   
 Min älskade make & mor!

Gillar du att gå på bröllop? Detta var ett perfekt sätt att inleda sommaren & semestern på. Bättre kunde det helt enkelt inte vara. 

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Vi var också på bröllop i lördags, makens närmaste vän så han var bestman. Så otroligt vackert att gå på bröllop, vilken lycka att få gå på flera under kort tid som ni 🙂
    Hoppas ni har en toppensemester nu!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *