Gröna Lund – blir bara roligare och roligare 

   Sötiz tjejerna och kanske världens längsta basket spelare som lirade lite basket med kidsen. 

  

   

I måndags var O ledig från förskolan, så vi bestämde oss för att tillbringa hela dagen på  Gröna Lund tillsammans med några vänner från förskolan. 

   
   

Det blev minst sagt ett av det bästa sätten att starta den svenska sommaren på. Sommar och Gröna Lund hör verkligen ihop. Jag minns fortfarande när jag var liten och en av sommarlovets höjdpunkter var när vi åkte till Stockholm och gick på Grönan. 
   Nuförtiden är det riktigt roligt på Gröna Lund, dels för att han når upp till 120 cm gränsen och får åka så många karuseller och dels för att han även kan åka många karuseller själv med sina kompisar. De kände sig så stora hela gänget av 5-åringar som sprang runt själva och åkte karuseller. De var verkligen lyckliga – ren tivoli lycka! 
   
   

Vi hade en riktigt lyckad dag på Gröna Lund och det blev premiär åk både av Vilda Musen och Kvasten som vi åkte gång på gång… Så längtar han bara efter att få gå på Gröna Lund igen. Så minst ett besök till lär det ju bli i sommar.

   
 Har ni något Gröna Lund besök inplanerat i sommar? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *