Selma City Spa – På Clarion Sign

Ett av mina favorit SPA’n i Stockholm är Selma City Spa som ligger på taket av Clarion Sign mitt i Stockholm.

DSC01706

 Här njuter man bland palmerna på takterrassen och ser över Stockholms takåsar.

Hoppar i den varma härliga poolen och njuter av härligt väder utomhus och den fantastiska utsikten. Trots att det ”bara” var 15 grader igår så fick vi riktiga sommarkänslan. Nu borde sommaren verkligen vara på ingång.

DSC01711

Diana och jag tyckte det var riktigt mysigt att ta ett uppbrott i den stressiga vardagen och få slappna av ett par timmar på Selma City Spa. Eftersom det ligger mitt i stan är det ju ett perfekt ställe att starta dagen, ta ett lunch break på eller gå dit efter jobbet beroende på när man mår som bäst av att slappna av.

DSC01707

Vi var nästan ensamma dessutom, vilket gjorde hela upplevelsen riktigt lugn och avkopplande. Så en tisdag förmiddag är verkligen att rekommendera. Vi satt även ute och åt lunch i solskenet, en smakrik kycklingwrap fick det bli.

DSC01708

Brukar du unna dig att fly vardagen och gå på SPA?

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *