VIP CITY CARD Göteborg 

    

Har ni planer på att besöka Göteborg i sommar så kan jag starkt rekommendera att köpa ett VIP CITY CARD där entré till bland annat Alfons Åberg museet, Liseberg, Universeum och mycket annat ingår. Vi var i Göteborg förra året två dagar och besökte alla  tre platserna med sonen. 

   
 

Det är även väldigt prisvärt eftersom det dessutom ingår fri parkering i stan och helt fria resor med spårvagn, buss och båt. 

   
   

Vi passade även på att åka Paddan vilket är en upplevelse att både se Göteborg från den sidan och sen åka under alla broar. 

Det finns verkligen så mycket att göra i Göteborg och jag älskar verkligen staden. I helgen när jag var där hann jag inte så mycket, mest shopping och sen jobb såklart. Men efter midsommar ska jag tillbaka till Göteborg igen och funderar på att investera i ett VIP City Card. Annars har vi planer på åka till Göteborg hela familjen i slutet av juli eller början av augusti. Det finns ju så himla mycket roligt att göra i Göteborg med barn. 

Brukar ni besöka Göteborg? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Bästa Göteborg 🙂 Ni får ta en sväng ut till Värmdö i sommar, vi kan bjuda på en titt på nya huset och grill. Kram

  2. Ibland på sommaren blir det en sväng på några dagar även till Göteborg, fast för oss som inte bor i Stockholm så är det både närmare och finns mycket mer att göra , jag /vi älskar Stockholm det är den vackraste huvudstaden jag varit i och jag tröttnar aldrig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *