Restaurang Nautical på Åland

När jag var på Åland förra veckan åt vi lunch på mysiga Restaurang Nautical som ligger precis vid havet i Västerhamn, i Mariehamn. Restaurang Nautical är med i den nordiska mat toppen. White guide, den svenska motsvarigheten till Michellinguiden, listar de bästa restaurangerna i Sverige. Restaurang Nautical är med i den nya nordiska guiden, White Guide Nordic, en omfattande guide till det stora utbudet av restaurangupplevelser i de nordiska länderna.

DSC01690

Restaurang Nautical ligger precis vid det anrika skeppet s/v Pommern och håller öppet under sommarmånaderna så länge vädret tillåter. Med andra ord en fantastisk utsikt.

DSC01691

DSC01684

DSC01687

Lunchen var riktigt god och smakrik, en god somrig sallad till förrätt.

DSC01679

och en god sprödbakad köttbit med saffransris, grönsaker och sås. Efter en lång cykeltur var vi riktigt hungriga och maten smakade riktigt bra.

DSC01681

Precis bredvid Nautical ligger Sjöfartsmuseum, men det hann vi dessvärre inte besöka denna gången, då Viking Amorella väntade på oss.

DSC01689

Nästa gång jag besöker Åland hoppas jag på ett besök på Sjöfartmuseet.

DSC01686

Åland har ju verkligen ett stort utbud av aktiviteter för barn, så nästa gång jag besöker Åland tänkte jag göra det med familjen. Sonen har nämligen aldrig varit iland på Åland och dessa tio Ålands tips vet jag att han skulle älska.

Har du besökt Åland med familjen?

 

 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *