Nationaldagsfirande & PickNick

Fira nationaldagen kan man ju såklart göra på många olika sätt. Vi brukar faktiskt fira den i Rålambshovsparken, som anordnar massor av roliga aktiviteter för både stora och små, varje år. Och även ha picknick där vilket är super mysigt! I år jobbar jag tyvärr….

20150605-141640.jpg

Men jag fixade en god picknick åt killarna till idag, så de kan njuta av en massa gott i solskenet. Rydbergs har kommit ut med super goda färdiga bulgursallader som är perfekta att ha med sig på picknick tillsammans med kallskuret. Jordgubbar hör ju dessutom sommaren till. Tänk äntligen är det juni, sommaren är här och vädret verkar bli lite bättre.

20150605-141930.jpg

Sonen ser även fram emot att åka runt på sin nya sparkcykel 😉

Rålis har ju en stor SkatePark att åka i.

Ha en härlig dag.

Hur firar du nationaldagen?
Min blir delvis i Göteborg & i det blå. Någon måste ju jobba oxå 😉

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.