Mumin på MAX

När man åker på bilsemester gissar jag att ni kanske oxå som vi stannar på enklare hamburgerställen längs vägen?! En ny favorit hos mig när vi reser med bil är faktiskt att stanna på MAX. De har riktigt goda hamburgare och dessutom gillar jag väldigt ofta deras saker som ingår i deras barnmeny.

20150318-215531.jpg

Just nu får man riktigt fina Mumin glas när du köper en barnmeny på Max. De finns i fyra olika sorter, så passa på och samla på dig allihopa. Perfekt till fika stunderna där hemma eller ett nytt glas till varje måltid hemma.

Gången innan vi var på Max hade de böcker och det uppskattar jag väldigt mycket, då vi läser böcker nästan varje kväll.

Brukar ni gå på Max och äta?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *