Brunch på Elite Hotel Adlon Stockholm 

Att lyxa till det i vardagen är verkligen min grej. Idag passade jag och Diana på att gå och äta frukost / brunch på Elite Hotels Adlon som ligger alldeles i närheten Centralstationen. Vi skulle nämligen iväg med tåg söderut idag och vill äta ordentlig frukost / brunch innan. 


På Elite Hotels Adlon serverar de sin frukost på deras restaurang Köttbaren. Som är väldigt mysigt inrett. Frukosten eller som vårt fall blev en brunch serverade allt vi önskade. Mina favoriter är äggröra, olika pålägg på ett hembakt mörkt bröd, yoghurt, juicer, frukt och något sött till kaffet. Så frukosten uppfyllde verkligen mina krav. 


Ett stort plus är att de på söndagar serverar sin frukost fram till klockan 12. Så med andra ord blev det en brunch för oss. Jag har aldrig bott på detta centralt belägna hotell som ligger ett stenkast ifrån Centralstationen. Men vem vet nästa gång kanske det blir en skön natts sömn innan vi hugger in på frukosten igen. 

Gillar du att gå ut och äta frukost eller brunch? Några favorit ställen? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Brukar ibland gå på hotellfrukost i Östersund och då är det hotell Emma som gäller. Mitt i stan och med uteslutande lokala produkter på borden, allt från bröd till marmelader, köttprodukter och även mejeriprylar. Väldans fint. Och gott. 🙂

  2. Vi äter frukost i stan alldeles för sällan. Vet inte om det är för att vi bor mitt i Göteborgs centrum. Borde ju vara lättare för oss då men det blir inte av. Däremot blir det brunch då och då. Favoriten är På Hotell Pigalle 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.